چگونه مشکلات ارتباطی شبکه را رفع کنیم؟ چگونه مشکل ارتباطات شبکه را پیدا کنیم؟ در این سری آموزشی قصد دارم به شما آموزش تکنیک های مختلف رفع اشکال های ارتباطی در شبکه ، بین کامپیوتر هایی که از سیستم عامل ویندوز استفاده می کنند را توضیح بدهم . در حال حاضر سخت افزار ها و نرم افزارهایی که در شبکه ها استفاده می شود تا حد زیادی قابل اتکا و اعتماد هستند اما گهگاه پیش می آید که همین تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری با مشکلاتی مواجه می شوند. رفع اشکال شبکه ، در این سری از آموزشها شما را با روش هایی آشنا می کنم که بتوانید براحتی مشکلات ارتباطی شبکه که در سیستم عامل ویندوز به وجود می آیند . باعث می شود که کامپیوتر موجود نتواند با سایر کامپیوترها به درستی ارتباط برقرار کند را شناسایی و براحتی آنها را رفع کنید . برای دوستانی که به تازگی با پروتکل TCP/IP آشنایی پیدا کردند احترام قائل می شیم و از ابتدای ابتدا موارد رو آموزش خواهیم داد تا به کم کم به مسائل پیشرفته برسیم .
گام اول : برقراری ارتباط شبکه را چک کنید
وقتی که یک کامپیوتر نمی تواند با کامپیوترهای دیگر ارتباط برقرار کند اولین مسئله بدست آوردن اطلاعاتی در خصوص مشکل بوجود آمده و شناسایی مشکل است . خوب اگر بخواهیم تخصصی تر صحبت کنیم می بایست تنظیمات انجام شده بر روی کامپیوتر مورد نظر را بررسی و آنها را مستند کنیم ، باید متوجه شویم که آیا این مشکل صرفا همین کامپیوتر را دچار مشکل کرده است یا اینکه بخشی از شبکه یا کامپیوتر های دیگر نیز دچار همین مشکل هستند ؟ رفع اشکالات شبکه نیاز به یادگیری شبکه بصورت اصولی و درک کردن نحوه کارکرد تجهیزات ، ارتباطات و ... دارد که شما در دوره آموزش نتورک پلاس مهندس نصیری در این لینک ، می توانید به بهترین شکل به این آموزشها دسترسی داشته باشید.
برای مثال فرض را بر این بگیرید که کامپیو تری نمی تواند با یک سرور خاص در شبکه ارتباط برقرار کند . دانستن همین مسئله شاید کمک زیادی به شما برای رفع ایراد بوجود آمده نکند ، اما در نظر بگیرید که با کمی توجه و بررسی متوجه می شوید که نه تنها این کامپیوتر نمیتواند با سرور مورد نظر ، بلکه با سایر سرور ها و کامپیوترهای شبکه نیز نمی تواند ارتباط بر قرار کند ، همین مسئله می تواند مشخص کند که مشکل اصلی از خود کامپیوتر مورد نظر است و می تواند قطعی کابل ، غیر فعال شدن کارت شبکه ، غیر فعال شدن پورت مورد نظر در سویچ شبکه و یا تنظیمات اشتباه در شبکه باشد .همچنین اگر دیدید که کامپیوتر می تواند با سرورهای دیگر ارتباط برقرار کند و صرفا با یک یا چند سرور نمی تواند ارتباط برقرار کند ، این خود می تواند یک مسئله جالب در زمینه رفع ایراد شبکه باشد که می بایست دقیقتر بررسی شود . در این موارد معمولا شما باید این مسئله را بررسی کنید که سرورهایی که نمیتوان با آنها ارتباط برقرار کرد از چه تنظیمات مشترکی استفاده کرده اند و اشتراک ها آنها را بیابید . آیا همه آنها در یک subnet در شبکه قرار دارند ؟
اگر اینطور است ممکن است مشکل از مسیریابی باشد . اگر چندین کامپیوتر نمی توانند با یک سرور خاص ارتباط برقرار کنند به احتمال قریب به یقین مشکل از سرور است و نه از کامپیوترها ، مگر اینکه به تازگی بر روی آن کامپیوترها تنظیمات جدیدی انجام شده باشد . در بیش از 90% موارد مشکل اصلی از فعالیت سرور است . هدف از مطرح کردن مشکل بالا این بود که شما می توانید براحتی با انجام چند تست ساده اطلاعات بسیار خوبی در زمینه مشکل بوجود آمده در شبکه بدست بیاورید . تست هایی که در جلوتر به آموزش آنها خواهم پرداخت به ندرت به شما دلیل بوجود آمدن مشکل را نمایش میدهند ، اما به شما کمک خواهند کرد که محدوده مشکل بوجود آمده را آنقدر کوچک کنید که به مشکل اصلی رسیده و بتوانید آنرا حل کنید .
گام دوم : از دستور پینگ | Ping استفاده کنید
دستور PING ساده ترین و راحت ترین دستور تشخیص مشکل مربوط به پروتکل TCP/IP است که تا کنون ساخته شده است . اطلاعاتی که از این دستور میتوان بدست آورد واقعا گرانبهاست و می توان آنرا بهترین ابزار رفع ایراد شبکه نامگذاری کرد . آموزش لینوکس یک تخصص مکمل است. در ساده ترین حالت ممکن با تایپ کردن دستور PING و آدرس مقصد میتوانید بفهمید که کامپیوتر میتواند با وسایل دیگر در شبکه ارتباط برقرار کند یا خیر .اولین چیزی که به شما در هنگام رفع ایراد شبکه توصیه میکنم این است که یک command prompt باز کرده و دستور Ping را به همراه آدرس IP مقصد که در واقع همان کامپیوتری خواهد بود که در برقراری ارتباط با آن مشکل دارید در آن وارد کرده و enter را بزنید . پس از اینکه اینکار را کردید کامپیوتر مقصد می بایست با چهار پاسخ یا Reply مانند شکل زیر به شما جواب دهد .
1شکل الف : ماشین مورد نظر می بایست با چهار پاسخ یا Reply به شما جواب دهد .
شکل الف : ماشین مورد نظر می بایست با چهار پاسخ یا Reply به شما جواب دهد
پاسخی که از این کامپیوتر دریافت میکنید در حقیقت به شما میگوید که چه مقدار زمان طول میکشد که 30 بایت اطلاعات که از کامپیوتر شما به آن کامپیوتر ارسال شده و ماشین مقصد به آنها پاسخ داده است . برای مثال در شکل الف شما دیدید که زمانی که این 30 بایت اطلاعات ارسال و دریافت شد کمتر از 4 میلی ثانیه بود . وقتی شما دستور Ping را وارد میکنید چهار حالت ممکن است پیش بیاید که هر کدام مفهوم خاص خود را دارند :
حالت اول : ماشین مقصد پاسخ را با چهار Reply ارجاع میدهد بدین معنا که ارتباط با استفاده از پروتکل TCP/IP به درستی برقرار است.
حالت دوم : ماشین مقصد همانند شکل ب پاسخ را با چهار request time out میدهد ، اگر به شکل الف دقت کرده باشید میبینید که هر پاسخ یا Reply با یک TTL=128 به پایان میرسد. . TTL مخفف کلمه Time To Live میباشد. این به این معناست که هر کدام از چهارquery فرستاده و دریافت شده توسط دستور Ping میبایست ظرف مدت حداکثر 128 میلی ثانیه پاسخ داده شوند . عدد TTLدر هنگام بازگشت از مقصد و پس از عبور از هر Hop یکی کم می شود . یک Hop زمانی میشود که یک بسته از یک شبکه به شبکه ای دیگر منتقل میشود . در مورد Hop در همین سری از مقالات مفصل صحبت خواهم کرد .
شکل ب : اگر هر چهار پاسخ بصورت request timed out بازگردد حتما مشکل ارتباطی وجود دارد .
شکل ب : اگر هر چهار پاسخ بصورت request timed out بازگردد حتما مشکل ارتباطی وجود دارد .
فرقی نمیکند که سرعت شبکه شما چقدر است ،در صورتیکه هر چهار پاسخ بصورت Timed Out داده شود به این معناست که TTL قبل از رسیدن به مقصد و دریافت پاسخ منقضی ( Expire ) شده است . در این مواقع سه حالت وجود دارد :
مشکلات ارتباطی شبکه از برقرار شدن جریان ارتیاطی بین سیستم ها جلوگیری میکند ، این مشکل می تواند قطعی کابل ، routing table اشتباه یا بسیاری از مشکلات دیگر باشد .
ارتباطات برقرار میشود اما اینقدر ضعیف است که Ping نمیتواند بسته تاییدیه یا Acknowledgment را دریافت کند . این میتواند به دلیل ترافیک زیادی باشد که در شبکه وجود دارد و یا مشکل از نوع کابل کشی و سخت افزار باشد .
ارتباطات برقرار میشود اما فایروالی که در مقصد وجود دارد ترافیک ICMP را که توسط Ping استفاده میشود را بلوکه میکند و اجازه بازگشت بسته تاییدیه را نمیدهد . Ping تا زمانی که فایروال مقصد اجازه عبور بسته های ICMP را ندهد قابل استفاده نیست .
حالت سوم : در این حالت بعضی از بسته ها دریافت و برخی نیز دریافت نمیشوند مثلا دو تا Reply from دریافت کرده و دو تا هم Request time out و این به این معناست که یا کابل کشی مشکل دارد ، سخت افزار مشکل دارد و یا ترافیک بسیاری در شبکه وجود دارد .
حالت چهارم : در این حالت شما بعد از وارد کردن دستور Ping پیغام خطایی مانند شکل ج دریافت میکنید .
3شکل ج : این نوع خطا به معنی این است که تنظیمات TCP/IP درست انجام نشده است .
شکل ج : این نوع خطا به معنی این است که تنظیمات TCP/IP درست انجام نشده است .
خطای PING: transmit failed به معنای این است که تنطیمات TCPIP کامپیوتری که از روی آن دستور ping را وارد کرده اید درست انجام نشده است . اشکالی که الان در تصویر مشاهده میکنید ویژه سیستم عامل های ویندوز سون و ویستا هست و در سیستم عامل های قدیمی تر مانند ویندوز XP ، در صورتیکه تنظیمات TCPIP به درستی انجام نشده باشد خطای Destination Host Unreachable دریافت خواهید کرد .
گام سوم : وقتی Ping جواب نداد ، جایگزین پیدا کنید
چه باور کنید و چه باور نکنید ، این غیر معمول نیست که دستور Ping با موفقیت کار خود را انجام دهد و هیچ پیام خطایی نیز مشاهده نشود ، حتی در مورد دو کامپیوتر در شبکه که در برقراری ارتباط مشکل دارند نیز می تواند به همین شکل باشد . اگر این اتفاق افتاد پس مطمئن باشید که زیرساختار های شبکه به درستی کار خود را انجام میدهند و حداقل الان میدانیم که شبکه در لایه TCP/IP مشکلی ارتباطی ندارد . البته این خبر خوبی است که Ping جواب می دهد ، این پاسخ نشان دهنده این است که شبکه مشکل چندان جدی ندارد .
اگر ارتباطات معمول بین شبکه ای بین دو کامپیوتر دچار مشکل شده است اما این دو همدیگر را ping می کنند ( مطمئن شوید که از هر دو کامپیوتر یکدیگر را Ping می کنید ) ، شما باید چیزهای دیگری را تست کنید . در این حالت به جای اینکه با آدرس IP کامپیوتر مقصد را Ping کنید سعی کنید با FQDN سیستم مقابل یا همان نام DNS سیستم مقابل را Ping کنید ، مانند شکل د .
شکل د : سعی کنید با استفاده از Fully Qualified Domain Name یا همان FQDN مقصد را Ping کنید .
شکل د : سعی کنید با استفاده از Fully Qualified Domain Name یا همان FQDN مقصد را Ping کنید .
اگر با آدرس IP میتوانید مقصد را Ping کنید اما با نام کامپیو تر نمیتوانید اینکار را انجام دهید به احتمال بسیار زیاد شما مشکل DNS دارید . ممکن است سیستم مورد نظر از آدرس DNS ُ سرور اشتباهی استفاده کرده باشد و یا اینکه DNSسرور مورد نظر رکورد مناسبی برای ماشین مقصد در خود موجود ندارد و به زبان فنی تر در DNS ُ سرور A رکورد ماشین مورد نظر ایجاد نشده است .
اگر به شکل د نگاه کنید خواهید دید که در کنار نام FQDN کامپیوتر مقصد آدرس IP آن نیز وجود دارد ، این به این معنا است که کامپیوتر توانسته است نام DNS ای کامپیوتر مقصد را به درستی دریافت کند . در اینجا به آدرس IP توجه کنید که مربوط به همان کامپیوتری باشد که شما قصد متصل شدن به آنرا دارید ، ممکن است IP این کامپیتور عوض شده باشد . اگر دیدید که آدرس IP بازگشت داده شده توسط DNS سرور با آدرس مورد نظر شما متفاوت است ، بدانید که در DNS سرور رکورد اشتباهی اضافه شده است که باعث این عمل شده است.
در این مقاله از مجموعه مقالات رفع ایرادهای ارتباطی شبکه های ویندوزی و پیرو مقاله قبلی به ادامه رفع مشکلات ارتباطی بین شبکه های ویندوزی خواهم پرداخت ، در اینجا قصد دارم شما را با رفع مشکلات ناشی از تنظیمات نادرست کارت شبکه و تنظیمات IP ماشین برای پیدا کردن دلیل اصلی مشکل بپردازم .
در قسمت قبلی شما را با نحوه استفاده از دستور Ping و برخی از تست های ساده ارتباطی شبکه آشنا کردیم و همچنین در مورد تجزیه و تحلیل نتایج بدست آمده از این دستور نیز صحبت کردیم . در این مقاله قصد دارم شما را با یک سری دیگر از تست های ساده شبکه برای تحلیل وضعیت فعلی ارتباطی شبکه آشنا کنم .
گام چهارم : ارتباطات شبکه را تایید کنید
در مقاله قبلی شما یاد گرفتید که چگونه از دستور Ping برای انجام تست های ساده ارتباطی شبکه استفاده کنید . اما اگر همچنان در برقراری ارتباط بین ماشینهای شبکه و یا شبکه های دور مشکل دارید ، جند روش و نکته دیگر در مورد دستور Ping وجود دارد که شما را در بدست آوردن نتایج بهتر یاری میکند . قبل از اینکه به شما این روش ها را آموزش بدهم ، بسیار مهم است که شما بدانید که تنظیمات شبکه ماشینی که در برقراری ارتباط با شبکه دچار مشکل است چگونه انجام شده است .
دستورالعمل انجام اینکار در نسخه های مختلف ویندوز متفاوت هستند اما من در اینجا برای درک بهتر مسائل از ویندوز سرور 2003 به عنوان ماشین نمونه استفاده میکنم .اولین نکته ای که در مورد تمظیات شبکه می بایست مورد بررسی قرار بگیرد این است که آیا ماشین مورد نظر آدرس IP خود را بصورت دستی دریافت کرده است
و یا اینکه بصورت اتوماتیک اینکار انجام می شود . برای انجام اینکار کافیست به control Panel رفته و به قسمت Network Connection رفته و بر روی Connection مورد نظر خود راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید . در این حالت شما تنظیمات کارت شبکه خود را مشاهده خواهید کرد ، مانند شکل الف .
وب سایت توسینسو
شکل الف : مشخصات و تنظیمات انجام شده بر روی کارت شبکه مورد نظر
خوب در همین قسمت اسکرول را پایین بیاورید تا بتوانید قسمت را با عنوان Internet Protocol ( TCP/IP) را مشاهده کنید ، در سایر نسخه های ویندوز که از IP نسخه 6 پشتیبانی میکنند ممکن است شما با نام نسخه مورد نظر نیز این گزینه را مشاهده کنید . این گزینه را انتخاب کنید و بر روی Properties کلیک کنید که تنظیمات مربوطه باز شود ، همانند شکل ب .
وب سایت توسینسو
شکل ب : تنظیمات مربوطه به Internet Protocol Version 4 ( TCP/IP)
وقتی به این صفحه رسیدید می بایست مهم است که یک سری از تنظیمات مربوط به IP را چک کنید ، خصوصا موارد زیر را چک کنید :
آیا ماشین از آدرس IP ثابت استفاده میکند یا بصورت اتوماتیک IP دریافت میکند ؟
اگر از آدرس ثابت استفاده میشود ، آدرس IP ، Subnet Mask و آدرس Default Gateway آن چیست ؟
آیا آدرس DNS بصورت دستی تعیین شده است یا اینکه بصورت اتوماتیک دریافت میشود ؟
اگر آدرس DNS بصورت دستی تعیین شده است ، آدرس آن چیست ؟
قبل از اینکه شروع به کار کنیم در نظر داشته باشید که اگر کامپیوتری دارای چند کارت شبکه باشد در تنظیمات شبکه ای موجود در Control Panel نیز شما چند کارت شبکه مشاهده خواهید کرد . این بسیار مهم است که بدانید کدام کارت شبکه به کدام شبکه متصل شده است در غیر اینصورت هر کاری که شما انجام بدهید بی اثر خواهد بود .اگر مطمئن نیستید که کدام کارت شبکه به کدام شبکه متصل است میتوانید در بالای شکل الف قسمت Adapter Type را مشاهده کنید و با توجه به آن تعیین کنید که کارت شبکه به کدام شبکه متصل شده است .
اگر در این مورد نیز شک دارید بهتر است که به قیمت Network Connections بروید و بعد از آن کابل شبکه را جدا کنید ، هر کدام ازConnection ها که علامت ضربدر قرمز رنگ بر روی آن مشاهده شد به شبکه درست متصل شده است .خوب شما بصورت دستی مشاهده کردید که تنظیمات آدرسی دهی شبکه به چه شکل است اما این تنظیمات ممکن است آن طوری نباشد که به نظر میرسد و می بایست توسط خود سیستم نیز تست شود ، برای اینکار اول یک پنجره Command Prompt را باز کنید و دستور زیر را وارد کنید :
IPCONFIG /ALL
ممکن است برای یک نفر تشخیص اینکه تنطیمات مربوط به شبکه یک کارت شبکه درست است یا نه سخت باشد اما با استفاده از دستور IPCONFIG شما واقعا متوجه میشوید که چه تنظیماتی بر روی Connection شما انجام شده است . برای مثال به تصویری که در شکل ج وجود دارد نگاه کنید . وقتی شما دستور IPCONFIg /ALL را وارد میکنید اولین کاری که بکنید این است که کارت شبکه درست را پیدا کنید . در این حالت تشخیص کارت شبکه مورد نظر کار ساده ای است چون فقط یک کارت و Connection شبکه داریم .
در نظر داشته باشید که دستور IPCONFIG به شما شماره مربوط به Conection را نمایش می دهد ( در اینجا Local Area Connection 2 نمایش داده شده است ) . اگر به شکل الف را مجددا نگاه کنید ،مشاهده خواهید کرد که در قسمتProperties مربوطه همین اسم نمایش داده شده است . با استفاده از همین مسئله و همچنین چک کردن فیزیکی کارت شبکه شما براحتی می توانید متوجه شوید که با کدام کارت شبکه کار می کنید .
وب سایت توسینسو
شکل ج : دستور IPCONFIG /all کلیه تنظیمات مربوط به کارت شبکه را بصورت کامل به شما نشان می دهد .
حتما اولین چیزی که در مورد شکل ج به ذهن شما می رسد این است که نتیجه دستور چندین آدرس IP مختلف را برای یک Connection نشان می دهد . نتیجه ای که از دستور می بینید در حقیقت حاصل اجرای دستور بر روی یک وب سرور بوده است ، من اینکار را بر روی یک وب سرور انجام دادم و به دلیل اینکه این وب سرور چندین آدرس IP مختلف و همچنین چندین وب سایت محتلف را میزبانی می کند نتیجه به شکل بالا در آمده است .
اینکار را برای این انجام دادم که شما متوجه باشید که ممکن است بر روی یک Connection چندین آدرس IP وجود داشته باشد و صرفا با نگاه کردن به کارت شبکه و گرفتن Properties در محیط گرافیکی ممکن است نتیجه درست را دریافت نکنید . TCP//IPبه یاد داشته باشید که همیشه آن چیزی نیست که شما می بینید . در این حالت فعلی تنظیمات IP که در شکل ب مشاهده کردید همچنان پابرجاست . در شکل ب شما آدرس اصلی کارت شبکه را مشاهده کردید و این در حالی است که سرور ممکن است چندین آدرس IP داشته باشد .
قد بعدی در رفع ایراد شبکه این است که بدانید Connection در تنظیمات IP خود از آدرس IP ثابت استفاده می کند یا بصورت اتوماتیک IP دریافت می کند . اگر ماشین از آدرس ثبت استفاده می کند اولین چیزی که می بایست چک کنید این است که آدرس IP ، Subnet Mask ، Default Gateway و آدرس DNS سرور را چک کنید که با اطلاعاتی که در Properties مربوط به تنظمیات TCP/IP مشاهده شده است یکی باشد .
اگر ماشین از سیستم آدرس دهی اتومایک استفاده می کند اولین چیزی که می بایست چک شود این است که آیا آدرس IP که الان بر روی سیستم قرار گرفته است با رنج آدرسی که توسط سرویس DHCP که بصورت اتوماتیک ارائه می شود یکسان است یا خیر ؟
اگر شما در شبکه ای مشغول رفع ایراد هستید که با این رنج IP آشنایی ندارید ، حتما باید پیگیر باشید که این رنج آدرس را بیابید . در این حالت چنیدن وضعیت آدرس را ممکن است مشاهده کنید که هرکدام برای خود معنا و مفهوم خاصی دارد .اولین گزینه مشهودی که ممکن است در مورد مشکلات مربوط به IP پیش بیاید ، دریافت شدن آدرس IP به شماره 0.0.0.0 است ، معمولا این حالت می تواند سه نتیجه را در بر داشته باشد :
کارت شبکه به درستی به شبکه متصل نشده است ، ممکن است کابل مشکل داشته باشد و یا اینکه پورت سویچ دچار مشکل شده است .
آدرس IP در حالت خلاص یا Released قرار گرفته است
تداخل آدرس IP در شبکه بوجود آمده است و دو یا چند آدرس یکسان در شبکه وجود دارد .
اگر این آدرس ( 0.0.0.0 ) را دریافت کردید ، حتما از این دستورات استفاده کنید :
IPCONFIG /RELEASE
IPCOFIG /RENEW
ICONFIG /ALL
این دستورات به سیستم می گوید که اولا کلیه تنظیمات آدرسی که در حال حاضر بر روی سیستم وجود دارند را بی خیال شوند و بعد از آن درخواست آدرس جدید را در شبکه ارائه داده و در نهایت هم تنظیمات جدید شبکه را به ما نشان دهد . در بیشتر اوقات همین دستورات مشکل ما را رفع می کند اما بعضی اوقات هم حل نمی کند اما ما را به رسیدن و شناسایی مشکل اصلی راهنمایی می کند .یکی دیگر از مواردی که ممکن است بسیار با آن برخورد داشته باشید این است که Connection شما آدرس IP در یافت می کند در حالتی که تنظیمات برای دریافت آدرس اتوماتیک انجام شده است .
بعد از اینکه به تنظمیات نگاه کنید متوجه خواهید شد که Connection آدرس IP در محدوده 169.254.x.x و Subnet Mask به شماره 255.255.x.x دریافت کرده است ، به محض اینکه با چنین موردی مواجه شدید بدانید که این بدین معنای است که ماشین مورد نظر نتوانسته است از طریق DHCP سرور آدرس دریافت کند و از این رنج IP که به آن APIPA می باشد استفاده کرده است ، در این حالت نیز می توانید از سه دستور قبلی جهت برطرف کرد مشکل استفاده کنید.
در این مقاله و در ادامه مباحث به شما آموزش می دهم که بتوانید از صحت تنظیمات انجام شده بر روی کارت شبکه خود و پرتکل TCPIP اطمینان حاصل کنید . در مقاله قبلی از همین سری مقالات به شما آموزش دادیم که چگونه می توانید بفهمید که آدرس IP های موجود بر روی کارت شبکه شما چیست و همچنین آدرس IP اصلی کارت شبکه شما چیست . قدم بعدی این است که مطمئن شوید که آدرس دهی در پروتکل TCPIP چگونه انجام شده است و از صحت آن اطمینان حاصل کنید .
گام پنجم : ابتدا آیپی خود سیستم را Ping کنید
اولین قدم که شما باید بردارید این اس که local-host را Ping کنید ، چندین راه برای اینکار وجود دارد که راحتترین آن وارد کردن دستور زیر در Command Prompt است :
Ping localhost
وقتی این اسم را Ping می کنید ویندوز آدرس IP به شماره 127.0.0.1 را Ping خواهد کرد . فارق از اینکه چه آدرس IP بر روی کارت شبکه شما تنظیم شده است به محض وارد کردن دستور بالا آدرس 127.0.0.1 Ping خواهد شد . بنابراین وارد کردن دستور بالا مترادف دستور پایین است :